Hoe het begon

Achterin de kleine werkplaats in de Haarlemmerstraat werd een stukje vakmanschap uitgeoefend dat menigeen meteen het vertrouwen gaf in Loek’s specialisme. Gitanes, Gazelle en Benotto’s waren de succesfietsen van die eerste periode en de etalage toonde toen al spulletjes om van te likkebaarden. Met Loek’s aandacht voor detail bouwde hij al snel een vaste klantenkring op.

De tijden veranderen, het vak ook. Het zelf frames bouwen is er niet meer bij. Alhoewel er nog altijd racefietsen onder de naam Presto worden geleverd, is Presto Cycle Sport op dit moment eigenlijk meer een Stevens winkel. Loek Valk onderkende de topkwaliteit en de gunstige prijs- kwaliteitverhouding van het attractieve Duitse merk Stevens.

Drie Presto winkels

In 1991 opende Loek zijn fraaie, nieuwe vestiging in de Haarlemmerstraat 76, en in 1996 kwam daar de prachtige, ruime winkel in Oostzaan bij.

 Heemskerk

De keuze voor een derde winkel in Heemskerk is gauw verteld.
De Amsterdamse winkel heeft een fantastische functie voor Amsterdammers, dagjesmensen die Amsterdam bezoeken en buitenlanders, terwijl er ook veel klanten uit heel Nederland komen. En met deze nieuwe Presto-winkel aan de Rijksstraatweg in Heemskerk gaan Loek Valk en zijn medewerkers het grote fietspubliek uit Kennemerland  bedienen. Als fietsliefhebber is het alleen al heerlijk om in deze 900 vierkante meter te vertoeven en fietsplezier op te snuiven. Samen met het personeel zijn wij er klaar voor om mensen goed op weg te helpen.

Onze mensen

Bert
verkoop / werkplaats

loek valk

Loek
verkoop / werkplaats

monique valk

Monique
verkoop

presto-logo

-
werkplaats / verkoop

Justin

Justin
werkplaats

Brent

Brent
werkplaats

brendan berendse

Brendan
verkoop / werkplaats

presto-logo

Anita
-